ΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

«ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ & ΔΙΕΘΝΗΣ»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΣΚΕΛΗ 20201) Διεθνής Διαγωνισμός "BIOL 2020" (Διεξήχθη στο Μπάρι της Ιταλίας)
Διακριθήκαμε με ΑΣΗΜΙ Βραβείο για το βιολογικό μας ελαιόλαδο "ΒΙΟ ΑΝΩΣΚΕΛΗ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο"
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό αναγνωρισμένου κύρους που διεξάγεται από το 1996 στο Μπάρι της Νοτίου Ιταλίας - μια περιοχή κατεξοχήν ελαιοπαραγωγική. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα πλήθους Ιταλικών ιδιωτικών και κρατικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή και την ποιότητα του ελαιόλαδου
2) Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιόλαδου (Διαξάγεται στο Ρέθυμνο - Κρήτη)
Τιμητική ΔΙΑΚΡΙΣΗ για το βιολογικό "ΒΙΟ ΑΝΩΣΚΕΛΗ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο" και για το "ΑΝΩΣΚΕΛΗ" Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ. Ο Παγκρήτιος διαγωνισμός Ελαιόλαδου έχει σκοπό να αναδείξει τα ποιοτικότερα ελαιόλαδα της Κρήτης. Έχει καθιερωθεί ως θεσμός και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.
3) Διεθνής Διαγωνισμός "NYIOOC 2020" (Διεξάγεται στη Νέα Υόρκη)
Διακριθήκαμε με ΑΣΗΜΙ μετάλλιο στο "ΑΝΩΣΚΕΛΗ" Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και διασημότερο διαγωνισμού ελαιόλαδου στον κόσμο και η ετήσια λίστα των βραβευθέντων βραβείων θεωρείται αυθεντικός οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του έτους.
4) Διεθνής ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TERRAOLIVO 2020 (Διεξάγεται στο Ισραήλ)
Το ελαιόλαδο ΑΝΩΣΚΕΛΗ βραβεύτηκε με το PRESTIGE GOLD AWARD.
Μια εξαιρετική διάκριση που δικαιώνει τις προσπάθειες μας για την αναζήτηση της καλύτερης ποιότητας. Ο Διεθνής μεσογειακός διαγωνισμός ελαιόλαδου "TerraOlivo", που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ισραήλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ελαιόλαδου παγκοσμίως και ο μεγαλύτερος στην Μεσόγειο. Πρόκειται για ένα διεθνή διαγωνισμό που σκοπό έχει την αναζήτηση της αριστείας και τη σύνδεση του ελαιόλαδου με την υγεία και την ευημερία καθώς και την ενσωμάτωση του στην καθημερινή διατροφή.ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ LADI TSOUDEROS 2020Διεθνής Διαγωνισμός "NYIOOC 2020" (Διεξάγεται στη Νέα Υόρκη)
Διακριθήκαμε με ΑΣΗΜΙ μετάλλιο στο "LADI TSOUDEROS"
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και διασημότερο διαγωνισμού ελαιόλαδου στον κόσμο και η ετήσια λίστα των βραβευθέντων βραβείων θεωρείται αυθεντικός οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του έτους.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ANO PLAYA RED DRY WINEΔιεθνής Διαγωνισμός FRANKFURT INTERNATIONAL WINE TROPHY 2019
Διακριθήκαμε με ΑΣΗΜΙ μετάλλιο.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το κρασί μας ΑΝΩ ΠΛΑΓΙΑ Ερυθρό Ξηρό εσοδείας 2017 βραβεύθηκε στον διεθνή διαγωνισμό της Φρανκφούρτης FRANKFURT INTERNATIONAL WINE TROPHY 2019, με το ασημένιο μετάλλιο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και θεωρούμε ότι είναι σημαντική διάκριση καθώς ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός οίνου στη Γερμανία και ένας από τους πιο αυστηρούς, απαιτώντας πολύ ψηλές προδιαγραφές από τα συμμετέχοντα διαγωνιζόμενα κρασιά. Είναι ένας διαγωνισμός με ισχυρούς δεσμούς στο χώρο της εστίασης που στοχεύει στις προτιμήσεις του καταναλωτή.